DEEPEST DARKNESS
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum w realiach magicznego świata.

IndeksCalendarLatest imagesFAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Lunaparkowanie

Go down 
AutorWiadomość
Morgana Blackburn
Admin
Morgana Blackburn

Liczba postów : 321

Lunaparkowanie Empty
PisanieTemat: Lunaparkowanie   Lunaparkowanie I_icon_minitimeSro Sie 09, 2023 6:59 am

Oh, kiedyś się strasznie upiłam na swoje kolejne urodziny i poszłam do lunaparku, w którym zwyczajnie ubrana byłam, ale moja koleżanka była także porobiona i mnie wyzwała na to żebym się publicznie rozebrała kiedy będzie cykała zdjęcia. W sumie to przez dwie godziny sesji zdjęciowej, robiłam różne pozycje, wypinałam się, ściągałam koszulkę, ściskałam cycki, lizałam sutki, klękałam, na pieska na szpilkach w biały dzień, pełno dzieci wokół. Przez dwie godziny mało kto zwrócił na mnie uwagę, jakieś dzieci wołały, że pani naga jest, albo jakiś staruszek miał zwód po mojej wiagrze, gdy zobaczył moje cycki. Jakiś facet dostał lepca za to, że się patrzył od swojej randki. W końcu ochrona nas wyprosiła, ale pokazałam się chyba setkom ludzi w tokijskim lunaparku. Gdy wyprosili nas z lunaparku, wracając do mojego mieszkania, napiłyśmy się jeszcze z znajomą, ale ona zasnęła więc musiałam sama robić sobie zdjęcia, gdy ubrana w bieliznę, szpilki i jakaś koszule wyleciałam w południe słoneczne na dzielnice sąsiedzką. Na chodniku między blokami wypinałam się, rozbierałam, czołgałam a piesi z różnych miejsc gwizdali na mnie, oburzeni byli, albo robili zdjęcia, a nawet słyszałem płacz dzieci albo krzyki zazdrosnych nastolatek. Rozebrana paradowałam po ulicach sąsiedztwa, robili mi zdjęcia, prosili o selfie, czasami mnie macali, albo robiłam komuś loda w zaułku, gdy mi zapłacił. Chyba z pięć razy w ciągu reszty dnia zrobiłam loda, jebała mi strasznie paszcza. W sumie staruszkowie rozpoznawali mnie, więc mówili mi, żebym przestała tak robić, że wracaj do domu i nie rób z siebie pośmiewiska, ale mnie to bardziej podniecało, więc powstała ta sesja zdjęciowa. Koszt 15 złotników, ale trafisz do tytułu w relacjach "obserwujący mnie" oraz wezmę cię pod uwagę jako "Broekshibicjonizmu". Koszt albumu to 15 złotników, ale będziesz miał tytuł obserwujący mnie, fana oraz test na broekshibicjonizmu, może ci się poszczęści i razem będziemy rozbierali się publicznie. Cena 15 złotników!

Lunaparkowanie 89647643-80524527-2
Lunaparkowanie 89647643-80524527-1
Lunaparkowanie 89647643-80524527-3
Lunaparkowanie 89647643-80524527-4
Lunaparkowanie 89647643-81803398-3
Lunaparkowanie 89647643-81803398-1
Powrót do góry Go down
https://thedeepestdarkness.forumpolish.com

Lunaparkowanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Lunaparkowanie Wycieczka!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
DEEPEST DARKNESS :: PROJEKT GLOWNEGO SYSTEMU :: MECHANIKA ROZGRYWKI :: GALERIA DZIEŁ-
Skocz do: