Morgana Blackburn Admin
Liczba postów : 321 Join date : 22/12/2020 Age : 30
| Temat: Propozycja wesela Sro Sie 09, 2023 7:33 am | |
| Witaj w darmowym i gratisowym albumie, który prezentuje mnie i całą kadrę pałacu rozkoszy, w której scenografii idę do ołtarza sama w sukni ślubnej, a potem rozbieram się na ołtarzu do naga, i na końcu pan podstawiony młody mnie gwałci na zachrystii. Zamów teraz album to otrzymasz tytuł w moich relacjach "Fan". Potrafię zaskoczyć, nawet ślub i wesele obrócę w profity handlowe, plus jak widzisz jestem gotowa do kompromitacji się jakby niektórzy uznali. Nie pokonasz mnie, jestem najlepsza w swoim fachu. Miłego oglądania. Po zamówieniu dostaniesz wiadomość ode mnie prywatną, która dopasuje do ciebie ofertę, którą mogę ci zaoferować, czyli tok fabuły, którą możemy razem zaplanować.
Jeżeli zamówiłeś subskrycję tego albumu, to gdy osiągniesz u mnie kochanie relacje "Kochanek" albo "Uwielbieniec", mogę się zastanowić nad niesamowitą propozycją ode mnie. Wesele, w którym zaciążę. Tak, dobrze zrozumiałeś, będę nosiła twoje dziecko w sobie po odbyciu się wesela udawanego, w którym będzie mnóstwo kutasów, także twój a jedynym celem tego zgromadzenia jest moja ciąża. Koszt tego po zdobyciu Kochanka albo Uwielbienca to 100 złotników albo 200 złotników dla ulubienca. Chętny? Gdy zapłacisz to wezwę do kościoła moich służących, którzy będą słuchali twoich rozkazów i poleceń, będą twoimi żołnierzami w misji zaciążenia mnie. Jesteś gotów na ostrą jazdę? Nie martw się dzieckiem, wychowam go sama, ty po prostu fantazjuj o tym jak mnie jebiesz armią niewolniczą.Wpierw zacznę lizać wszystkim chuje, a potem pierwszy wsadzi mi w cipkę, albo w drugą dziurkę i będę na nim skakała, niech sperma się leje na moim ciele. Zacznie się rżnięcie ostre, będę jęczęc i przyjmowała do środka kolejne wytryski, aż przejdziemy do ostrego gangbangu.Nagle będzie etap ostrego seksu, tryskanie mi w wszystkie dziury do środka, żeby zapełnić mi brzuch, dziury spermą, wszyscy na twoje polecenie rzucą się na mnie z kutasami. A ja będę je brała.Gdy mnie wszyscy już wyjebią, weźmiesz mnie do sypialni małżeńskiej jednej nocy i zaczniesz jebać na pieska od tylca w cipkę i zaciążę z tobą, ostatnim tryskiem. Patrz na mój brzuch jaki duży od tej ilości spermy, na pewno nasze dziecko będzie duże i silne. | |
|