Morgana Blackburn Admin
Liczba postów : 321 Join date : 22/12/2020 Age : 30
| Temat: Uroczystość letnia Sro Sie 09, 2023 1:36 pm | |
| Wstęp za ceną jednego złotnika. Album od razu wyślę ci w wiadomości. Zapraszam każdego chętnego na uroczystość letnią, która otwiera okres letni w pałacu rozkoszy. Mówczynią jestem ja, która zajmuje centralne miejsce na przy trybunie, gdzie będę skromnie rozebrana pewnie aż do momentu gdy zacznę przemówienie a goście się zejdą, żeby podziwiać moje ciało. Uwielbiam uroczystości, wtedy mogę pokazać kreacje najlepsze, dlatego też rozbiorę się do naga i pozwolę napaleńcom patrzeć. Jak kupisz złotnik to masz miejsce gdzieś na trybunach, pamietaj żeby robić mi zdjęcia, to może cię zauważę, albo podpiszę autograf ci markerem na kartce. Uroczystość dotyczy otwarcia sezonu letniego, omówienia otwartych miejsc, posiłków, usługi, rabaty, fiannse etc. Tyle ludzi będzie patrzyło na mnie! Zapraszam.
Po moim przemówieniu w ogrodach pałacowych, zapraszam wszystkich na przyjęcie powitalne, gdzie będą darmowe przekąski, drinki oraz krążące w świetle reflektorów moje pracownice, które będą pokazywały się i przedstawiały, dawały swoje menu klientą zainteresowanym, poznanie towaru tak zwane. Ja będę wtedy rozmawiała z najważniejszymi sponsorami, inwestorami, klientami albo moimi fanami, może wtedy ciebie poznam, nadal będę oczywiście w samych wysokich czarnch szpilkach naga.
Pod koniec wybiorę najlepszego z was i na podium podczas oglądania prezentacji na dużym ekranie, cały tłum będzie skupiony na tym, a ja ci zrobię przy sterowni loda i pozwolę ci trysnąć mi do gardła. Mam nadzieję, że twój portfel będzie pełny, bo usługa kosztować będzie dwa złotniki! | |
|