Zarezerwowany wygląd: Młoda Mika - Anya Forger (Spy x Family); Starsza/Dorosła Mika - Yae Miko (Genshin Impact)
Godność bohatera: Mika Blackburn
Rasa: Kitsune obdarzoną przez matkę wielowiecznością.
Rok urodzenia & wiek: Urodziła się w Babilon City w Zimę w 23 roku. Dzisiaj ma 1583 lat, w roku 1606.
Członkostwo w organizacji: Dzięki Matce: Palace of Delights
Stopień w organizacji: Córka Madame (jeśli taki stopień istnieje)
Profesja zawodowa: Praca w Pałacu Rozkoszy. Najczęściej wyższy rodzaj sekretarki, bardzo blisko Morgany. Słodka córka dominowana przez Morganę.
Tytuł szlachecki: Lordówna na terenach klanu oraz Kingdom of Underground | Lady w granicach Babilon City.
Gałąź magiji: Natury & Astralna & Niezbyt rozwinięta Seksualna.
Wykształcenie: Zielarstwo, Gastronomia, Łucznictwo, Hobbistycznie Surwiwal.
Umiejętności: Wytwarzanie prostych lekarstw. Gotowanie bardzo dobrych potraw. Możliwość trafienia każdego celu z 900 metrów od strzelającego. Podstawy przetrwania w trudnych warunkach bez sprzętu.
Rodzina: Nigdy niepoznany martwy dziadek. Poznana martwa babcia. Nigdy niepoznany martwy ojciec. Matka Domina Morgana Blackburn Właścicielka & Madame firmy "Palace of Delights".
Osobowość:Mika jest słodka, chętna do głupot, ma niewielką wiedzę w sprawach mocno związanych z seksem, nie potrafiła na początku przełamać się do prostytucji, jednak później dawała radę, jednak w paru sprawach dalej ma problem lub większy kłopot, w którym najlepiej sobie radzi jak Morgana pomoże. Nie udaje Jej się zajmować bogatymi. Seks analny ją boli, jest płaczliwa i często w swoim pokoju ma dziurkę, przez którą w postaci lisa przechodzi i płaczę, że musi to robić. Może ma oparcie w matce, ale boi się Tego, do czego mogą ją zmusić. Ma jednak swoją ostrą stronę, którą wyjawiła podczas odnalezienia mężczyzn, którzy zabili jej ojca, dwa razy zgwałcili jej matkę oraz ją. Z zimną krwią zasłoniła opaskami oczy bandytów i strzeliła z bliska z łuku w łeb. Nawet nie zdążyli dojść.
Jej osobowość to swego rodzaju połączenie
Kuudere i
Dandere.
Historia:Urodziłam się w Zimę w 23 roku. Nigdy nie poznałam mojego ojca, ale wiem, że zabili Go bandyci. Których w dalszej części mojego życia znalazłam, trochę pobaraszkowałam, a następnie zostawiłam ze strzałami w głowach. Od momentu odejścia ojca, moja Droga Mama starała się dbać o mnie jak najlepiej. Poznałam Jej matkę, ale gdy skończyłam sześć lat, babcia odeszła. Aby dalej żyć, Morgana podjęła się prostytucji. Niestety to, co widziało się za młodu, pozostawia trwały ślad w psychice dziecka. Nawet w po wysłaniu do przedszkola. Wiedziałam, że mama szybko się po odbiór mnie nie pojawi. Nawet po zaczęciu uczęszczania do szkoły podstawowej musiałam czekać. Wszystkie moje nauczycielki na Nią narzekały, ale widziały moje staranie się, że chce uczyć się lepiej i pomóc Morganie.
Lata mijały, a ja zdążyłam ukończyć liceum rok szybciej. Wypiękniona udałam się na studniówkę, ale nie potrafiłam zatrzymać się przy piciu alkoholu, w końcu wyrzucili mnie z imprezy i najebana wróciłam do domu. Mama położyła mnie w swoim łóżku i patrzyła na mnie długo, w końcu zgasiła światło, położyła się wygodnie i zaczęła zastanawiać się na moim tyłkiem, że mogłabym Jej trochę pomóc z zarobkami. Niestety, ale to o czym pomyślałam, stało się prawdziwą wizją. Kilka minut później drzwi od domu zostały wyłamane, a przez Nie do budynku weszło kilku bandytów tych samych co wtedy za mojego dzieciństwa. Na początku szukali czegoś cennego. Morgana zapaliła światło i udała się do miejsca, skąd było słychać hałas. Wpadła w pułapkę mężczyźni, wykorzystali Ją jak ostatnim razem. Po pewnym czasie obudziłam się i całkiem naga udałam się w stronę kuchni. Gdzie zastał mnie widok jak trzech mężczyzn, gwałci moją matkę. Chciałam rzucić się na ratunek, ale czwarty mnie złapał od tyłu i wsadził w dupę, swojego ohydnego mokrego od śliny penisa. Gdy zostawili nas, ledwo czołgając się, dotarłam do Mamy i ją przytuliłam. Musiałam zrezygnować ze szkoły. Morgana przeszła załamanie nerwowe, dostała depresji i nie mogła pracować. Dlatego rzucając szkołę, przejęłam obowiązki domowe i zaczęłam się prostytuować jak mama Morgana, przyjmując mężczyzn w mieszkaniu.
Udało mi się przywrócić do naszego poprzedniego stanu, jednak zawsze byłam bardzo zmęczona. Moja mama wyszła z depresji i stanu załamania. Dołączyła do mnie, jednak nie byłam przyzwyczajona, aż tak do zabaw seksualnych, przez co zajmowało mi więcej czasu, aby zarobić więcej. Ale Mama mnie wspierała i potem chciałam już być Jej super córusią, pozawalałam na wszystkie zabawy na mnie.
Po pewnym czasie zaczęła interesować się zielarstwem, gastronomią, łucznictwem i sztuką przetrwania. Po wyjątkowych treningach stała się niesamowitą łucznikom. Postanowiła odnaleźć bandytów i się zemścić. Przygotowywała się do Tego wyjątkowo mocno. Okazało się, że te debile zamówiły sobie 4 prostytutki, przekupując jedną, uzyskała wejście jako prostytutka i miała miejsce do ukrycia łuku. Porozmawiała z innymi Paniami i zgodziły się po pewnym czasie zmienić. Otrzymały pewne kwoty pieniędzy i wszystko było gotowe.
W czarnej sukni z czarnymi szpilkami przybyłam z innymi prostytutkami, każda weszła do swojego boxu i miała rozpocząć zabawę. Oczarowany mężczyzna nie poznał Miki, dał się Jej związać i założyć opaskę na oczy, Mika usiadła na Jego naprężonym penisie i powoli usypiała Jego uwagę. Złapała za łuk i celując mu w twarz, powiedziała: "Odchyl głowę i otwórz usta." Zrobił to, a cięciwa wypuściła mu strzałę w głowę. Zabiła również w ten sam sposób resztę mężczyzn, a umówione miejsce zostało spalone przez Mike. Wróciła zadowolona do domu i nic nie powiedziała matce.